Sådan får du en fleksibel hjemmeside med fast lav månedspris

Foto: rawpixel @ unsplash.com

Internettet er en den helt store informationsmotorvej - og den bliver ikke mindre.

Uanset hvor meget vi kan smide på Facebook, Twitter, Instagram og lign. så vil din bedste reklamekanal altid være den hjemmeside som du selv ejer og kan administrere.

Og det skal være nemt at få sådan en! Alle virksomheder, små som store, nye som gamle, _skal_ have en eller anden form for "digitalt hjem" på internettet, for at være relevante.

Og for at blive fundet - ikke mindst.

Det behøver ikke starte stort og dyrt

Og selv med en minimal - og næsten gratis - indsats, åbner der sig utallige døre.

Et simpel digitalt visitkort på din hjemmeside, giver købeklare kunder mulighed for at finde frem til din service. Og det kan føre til øget salg og bedre bundlinie.

At være afhængig af en konto på et social medie og hvad de vælger at gøre, stiller dig desværre ikke vanvittig godt, hvis du ikke har flere alternativer. Du har ingen kontrol over hvordan at indholdet præsenteres eller hvordan at det optimeres til f.eks. søgemaskiner.

Og når du en dag vokser dig større og har brug for mere og mere funktionalitet - så kan de sociale platforme ikke følge med. Det er de simpelthen ikke bygget til.

En hjemmeside som vokser med dig

Du kan starte med det digitale visitkort - helt kvit og frit!

Og når din forretning begynder at blomstre og du skal til at skrive indhold og oprette mere informationer om dig og dine services - så kan en hjemmeside fra Basisweb vokse sammen med din forretning

Vi arbejder med at holde det simpelt, fleksibelt og nemt - og også give dig de behov som en indholdsredaktør har. Og samtidig sørger vi for at teknikken spiller, serveren kører, designet er søgemaskineoptimeret. Og vi kan også give dig den nødvendige hjælp og support til at få dit indhold flyttet :-)

Og det uden at du skal betale store summer! Det digitale visitkort er gratis! Og når du er klar til at vokse - så vokser hjemmesiden med dig. For 250,- + moms om måneden, for drift, service, support og opgraderinger - og en konstant udvikling af muligheder!

Danmark skal være en førende iværksætter og IT nation - det kræver også at værktøjerne er til det og vi kan løfte hinanden i flok.